Isnin, 27 Mei 2013

Islamic Softbook untuk dijual

Salam pembuka bicara..


Sekarang ni nak update blog on off on off macam suis. Hehe. Saya tengah sibuk menguruskan perniagaan kecil saya. Salah satu yang saya jual adalah Islamic Softbook.


Sangat bagus untuk bayi dan kanak-kanak. Sesuai untuk bayi 3 bulan ke atas!
Tak mendatangkan masalah kalau budak-budak nak gigit ke apa dan boleh dibasuh!
Sangat jimat untuk jangka masa yang lama.
Ada 6 mukasurat tak termasuk kulit muka depan dan belakang


Kalau ada yang berminat, boleh lah beli dengan saya. Caranya mudah sahaja:

2. Boleh emel saya : dhieranottie@gmail.com
3. Whatapps atau sms: 013-3866930


1. Alif to Ya

Kod: EB 011
RM 35
*Pre-order* 
-> In sha Allah, minggu ni akan sampai stok Alif to Ya. Softbook ni HOT ITEM! Cepat habis.

Anak-anak boleh belajar huruf Hijaiyah dari alif sehingga ya


2. Assalamualaikum

Kod: EB 010
RM 35
Ready stock

Anak-anak boleh belajar 6 ekspresi harian / bacaan harian dalam keadaan yang betul atau pada situasi yang betul


3. Binatang kecil di sekitar kita

Kod: EB 012
RM 35
*Pre-order*

Anak-anak boleh belajar tentang binatang-binatang kecil disekeliling kita



4. It's Prayer time

Kod: EB 009
RM 35
*Ready stock*

Anak-anak boleh belajar 5 masa waktu solat dan memberi motivasi kepada anak-anak supaya suka menunaikan solat



5. Learning 123

Kod: EB 015
RM 35
*Pre-order*

-> In sha Allah, minggu ni akan sampai stok Learning 123. Softbook ni HOT ITEM! Cepat habis.

Anak-anak boleh belajar nombor 1 sehingga 10. Datang dalam pelbagai warna dan karakter yang menarik. Setiap nombor ada disediakan ilustrasi bersama gambar. Datang dalam bahasa melayu dan english


6. Learning ABC


Kod: EB 016
RM 35
*Pre-order*

-> In sha Allah, minggu ni akan sampai stok Learning ABC. Softbook ni HOT ITEM! Cepat habis.


Anak-anak boleh belajar huruf A hingga Z. Datang dalam pelbagai warna dan karakter yang menarik. Setiap huruf ada disediakan ilustrasi bersama gambar

7. Learning Arabic Number

Kod: EB 005
RM 35
*Ready stock*

Anak-anak boleh belajar huruf nombor dalam bahasa arab dari 1 (ahad) sehingga 10 ('asyarah). Datang dalam pelbagai warna dan karakter yang menarik. Setiap nombor ada disediakan ilustrasi bersama gambar. Lengkap dengan simbol Arab dan ejaan Arab.

8. Melaksanakan Ibadah Haji

Kod: EB 013
RM 35
*Ready stock*

Anak-anak boleh belajar persediaan mudah dan ringkas dalam mengerjakan ibadah haji.



9. Mengenal warna

Kod: EB 014
RM 35
*Ready stock*

Anak-anak boleh belajar konsep warna dan gambar benda-benda yang sering ditemui oleh mereka
10. My Today's Prayer

Kod: EB 006
RM 35
*Ready stock*

Anak-anak boleh belajar 7 doa yang boleh mereka praktiskan.


Kalau berminat, boleh lah:
2. Boleh emel saya : dhieranottie@gmail.com
3. Whatapps atau sms: 013-3866930


xoxo

2 ulasan:

Deqla Manjew berkata...

wahh bz berbisnes rupanya.. moga sukses ye... ;)

tenku butang berkata...

comey bantal tuu..