Khamis, 21 Februari 2013

Ucapan di guest book

Salam pembuka bicara..


Lepas cerita pasal guest book dalam blog semalam, terus rasa nak belek-belek guest book tu balik.


Ucapan dan lukisan paling gojes pada saya dalam guest book ni dari kawan sekolah rendah saya. My childhood bestie from Puchong Perdana. Dulu, masa tadika sampai tingkatan 3, saya tinggal dekat Puchong Perdana sebelum ayah decide nak sewakan rumah kami dekat Puchong dan buat rumah baru dekat Teluk Panglima Garang.



Kawan saya ni namanya wani. Seorang fashion designer. Itu memang cita-cita dia dari kami sekolah rendah lagi. Owh, siap tandakan A++ lagi. So cute la wanie! Close up ucapan wani.



Ini pula ucapan dalam tulisan jawi siap ada gambar ketupat lagi. So lovely tok usu dan nenek usu! Owh, apak jugak!



Ini pulak dari cik sponsor guest book ni. Dari Bena. Orang pertama yang conteng buku ni. [kedai bena]



Ini tulisan tercantik! Kawan mak dengan ayah jauh dari Lahad Datu, Sabah sana.



Ini pula adalah ucapan dari salah seorang blogger yang datang, Huda. I love u mummy to be Huda! [klik sini]



Amboi, macam nak upload setiap muka surat dalam blog ni pula dah. Ada banyak lagi. Tapi ini antaran yang terpilih je la. Eh eh, satu lagi. Siapa dulu masa kecik-kecik suka ikat 2 batang pen / pensil. Kemudian tulis. Angkat tangan! Tengok coretan salah satu dalam guest book ni serius teringat dahulu kala.



Nampak tu, penang mari! Hahaha


xoxo

11 ulasan:

FarizAtie berkata...

comelnyeee...dalam guestbook atie pun ramai kawan lukis2 doodle..sb baik rakan2 kreativ n memang pandai melukis..mcm2 diorg lukis n tulis..^_^

cik mah berkata...

best2...mcm2 boleh tgok kan..n mcm2 ucapan ada...

cintabella berkata...

bestnye..
boleh baca banyak kali kan :)

Huda Luna berkata...

malu kite tulisan dah la comot wuu
tu la akibat jd tetamu last2
ruang guestbook tak muat
hehe

My Life's Journey berkata...

Bile tgok guest book terasa mcm bru semlm kahwin ..

My Life's Journey berkata...

Biler tgok guest book ..terasa mcm semlm kahwin kn dear ..

Nik Azidah berkata...

eh tak sabar nak kawin...opssss haha....btw salam perkenalan dari B2B yg tengah tunggu masa nak tamatkan zaman bujang :D

Deqla manjew berkata...

wahh kreatip la dorang tulis ucapan...bunga2 pun ada.. =)

"bella Chentaku" berkata...

bestnyeeeeeee.....nt senang2 boley review balik dgn husben..pas2 boleh taw sape yg dtg majlis kiteeee..hehehe

nurun berkata...

kreatif sume yg bg ucapan

nurun berkata...

kreatif sume yg bg ucapan