Khamis, 5 Disember 2013

Reseller/ agen dropship produk ibu bayi diperlukan

Salam pembuka bicara..


Sebenarnya banyak sangat story mori nak cerita dengan korang tapi belum ada kesempatan lagi nak menulis. Lagi-lagi bila dah sibuk dengan rumah baru ni. Siang mengemas, malam cari tapak yang sesuai untuk suami.


Memandangkan saya pun bakal bekerja dekat klinik nanti, suami pun berhentilah kerja. Gara-gara, tak nak PJJ. Kalau sebelum ni suami buat bisnes kek Boboi Extra Moist Chocolate Cake secara part time. Kali ni, suami buat bisnes secara full time. Suami saya memang mobile stokis untuk produk ni. Dia banyak lah distribute ke beberapa kedai dan stesen minyak. Bawah suami pun ada ramai agen. Margin untung untuk agen tinggi taw. Kalau ada antara korang nak jadi agen kek Boboi EMCC ni, boleh lah emel kita. Nanti kita bagi nombor telefon suami ye.


Emel kita: dhieranottie@gmail.com


Mungkin ada yang dah tahu dan ada yang tak tahu, saya pun ada buat bisnes barang bayi dan keperluan ibu. Akan datang saya akan tambah beberapa item dari UK.



Jadi, bila semakin banyak barang akan masuk ni, saya tak nak lah simpan sendiri dan tak share dengan orang lain. Maka dengan itu, saya dengan secara rasminya membuka untuk sesiapa sahaja yang berminat untuk menjadi reseller/ agen dropship atau online franchise saya!



Untuk yang serius ok! Sebab saya nak recruit semua reseller/ agen dropship saya ni. Nak share seberapa banyak ilmu yang saya ada. InshaAllah, ilmu dari kelas Dr. Azizan Osman yang saya hadir tu akan memberi manfaat buat semua reseller. Reseller ni fungsi dia sama je macam agen dropship ye. InshaAllah, saya akan ajar macam mana nak guna Facebook Ads kepada semua reseller saya! Bulan January ni saya akan hadir kelas advance marketing. InshaAllah, boleh lah saya share ilmu marketing kebabom dekat korang. Jom jom join bersama.


Sebab saya sangat berharap yang semua reseller ni, suatu hari nanti boleh mempunyai bisnes mereka sendiri dan simpan stok mereka sendiri. Untuk permulaan, boleh lah try selok belok perniagaan ni macam mana tanpa keluarkan modal yang besar!



Lepas tu, untuk agen yang terawal sahaja akan dapat koleksi buku ni. Setiap seorang dapat satu pun kira ok la dak. Ini siapa cepat dia dapat ye sebab saya dah bagi separuh dekat kawan-kawan sebelum pindah rumah hari tu. Buku bawah dan atas. Kedua-dua ada bahagian untuk agen terawal. Siapa nak bagi free kan?



Kalau berminat nak tahu lanjut pasal reseller atau online franchise ni, cepat-cepat PM atau emel saya. Boleh dapat buku free. hihi
Emel: dhierazainudin@gmail.com (khas untuk reseller/ agen dropship)
PM di page Diraz Mom Store: https://www.facebook.com/dirazmomstore  


 xoxo

21 ulasan:

S. Faezah berkata...

waaa..mcm best jeee..byk xmodal nk klua?

Petak Bunga berkata...

berminat jugak..
kalau boleh talk2 by face sedap sikit

dhiera berkata...

@S. Faezah
yuran seumur hidup rm50.
yuran ni tanda yang komitmen reseller, bukan sekadar beli untuk pakai sendiri je. hihi

dhiera berkata...

@Petak Bunga
boleh-boleh.. tapi kite dah berpindah ke bidor. awak kat mane?

Petak Bunga berkata...

@dhiera
area rawang.

Shizan Syafik berkata...

Xsgka awk rupanya pemilik diraz mom store tu.. Hihi..

Zimie berkata...

dhiera, mcm best je reseller brg baby ni. hehehehe. zimie mmg mencari2 supplier ni

~Lieza~ berkata...

Dhiera...liza brminat nk jd agen dropship...camna caranya?

MAY berkata...

wah,,suke2..nak jugak..

Bie Cimbelang :) berkata...

Assalamualaikum dhiera.. :) tgh bw blog B2Bs.. suka all your sharing pasal DIY projects.. fun!! Dah add blog dhiera kat bloglist bie, senang nk rujuk nnti ^^ tq tau

dhiera berkata...

@Petak Bunga
kita dah pindah ke bidor la dear.
kalau dok puncak alam, boleh lah kita ketemu~

dhiera berkata...

@Shizan Syafik
hihi.. ya saya!

dhiera berkata...

@Zimie
zimie semakin hebat dalam berniaga!

dhiera berkata...

@~Lieza~
kita dah PM liza aritu

dhiera berkata...

@MAY
boleh boleh

dhiera berkata...

@Bie Cimbelang :)
hai dear.
happy preparing

Farihah Najihah berkata...

Blh join lg x?

nurul fitri saleh berkata...

As salam..sy berminat la nk jadi dropship dhiera ni..

nurul fitri saleh berkata...

As salam..hi dear sy berminat la nk jd dropship dhiera..

Azierah Ahmad berkata...

Masih tbuka lg?

Dhiera nadhirah berkata...

@Azierah Ahmad
maaf. sudah tiada ambilan lagi