Rabu, 20 November 2013

Saya cari rumah untuk sewa dekat Sungkai

Salam pembuka bicara..


Saya nak minta tolong sangat-sangat dengan korang semua. Ada tak antara korang yang ada kenalan, duduk atau kerja dekat Sungkai, Perak.


Saya tengah mencari rumah untuk disewa dekat kawasan Sungkai ni. Kalau boleh saya nak masuk dalam hujung bulan ni (November 2013) atau awal-awal bulan depan (Disember 2013) sebab saya akan mula bekerja dalam tempoh masa kurang 30 hari ni.


Please. Kalau ada, mohon komen atau emel contact number tuan rumah pada saya ye.


Saya dah cari dekat mudah.my tapi nanhado. Dekat website lain dan siap google lagi tetap tak ada.


Emel saya dhieranottie@gmail.com atau komen je dekat bawah ni ye.


Terima kasih sangat-sangat. Big hugs!


xoxo

2 ulasan:

Nursaila Norman berkata...

maaf dhiera,x dapat nak bantu..tp saila doakan awk dpt rmh sewa tu nnt k..amin :)

Deqla Manjew berkata...

kalo cari rumah area selyg, atau gmbk in shaa Allah deqla tlg.. hihi..